Nur Syaheerah Eylia
92's
" terkadang cinta itu dekat "
Malaysia

14 August 2016

11 August 2016

HATI AKU......

RINDU I KE ?

Rasa macam dah lama sangat tak buat karangan kat blog ni. Rasa macam lama sangat dah tak luah everything dekat sini.

Life sekarang ? Alhamdulillah setakat ni kerja okay. life okay. Hati je tak berapa nak okay ( sukahati akulah ) kah kah kah .

Hati ? 

Tipulah lah tak sakit,
Tipulah tak sedih,
Tipulah kalau tak pernah bahagia,
Tipulah kalau kata hati kau tak pernah dicarik carik,
Tipulah if nak kata 24 jam bahagia kan..

Thats's a realtiy yang semua orang kene faham and kene belajar untuk faham.

Terkadang bahagia tu datang sekejap je.,
Terkadang bahagia tu datang sementara je,
Bila dah terlalu indah atau terlalu bahagia,
Allah hadirkan dugaan nak tengok whether kita kuat or tak.

Memang
memang dia selalu buat aku tersenyum,
memang dia selalu ada,
memang dia selalu mendengar aku bebel,
memang dia je selalu bebel suruh itu suruh ini,
TAPI jika dia dihadirkan sekejap je hati aku makin tercarik lagi.

Pada dia siapa lah aku.
Pada dia aku ni biase biase je.

He will get better kan.

Ada baiknya kita doa yang terbaik untuk hubungan persahabatan ni.
Moga dengan kekuatan doa semuanya akan berlaku depan mata kita dan sekelip mata.

Moga dia selalu akan ada untuk aku. you know who you are .

miss you.