Nur Syaheerah Eylia
92's
" terkadang cinta itu dekat "
Malaysia

1 June 2010

31 mei 2010

entah kenapa tiba2 nak trbukak comment DIA.
lepastu trnmpk sumthing yang sgt menyakitkan hati.
ape tah name die.siap tulis'TAKEN BY HIM,MUHAMMAD SHAFIQ .HE'S MINE !.'ape ni derr?

sy percayakan awk sgt2 dan ini yang saya dapat dari awk?saya sayang awk lebih dr sgala-segalanya.awk tak pernah sakitkan hati smpai mcm ni,tp hari ni mcm ni yang jadi kat kte.
awk tau tak apa yang berlaku sbnrnya ni?awk faham ke persaan saya?awk faham ke isi hati saya?awk msej saya ckp yang awk nak berbalik dgn saya,
awk saya,awk nak saya jd gf.tp semua tu boleh berlaku ke kalau awk awk dah ade gf ?
awk kata awk tak sygkan gf sbb awk sygkan saya.tp knp awk pergi dekat die?saya tau gf awk duk JB,dekat ngn awk ,so go on je la ngn gf awk,
walaupun sbnrye saya syg sgt ngn awk.saya dah pening kepala nak buat kputusan .

saya taktau nak buat ape lg.saya ingt saya boleh forever hidup dgn awk,TAPI mcm ni yang jd?
terima kasih lahh ye.saya tau saya ni x secantek gf awk freehair tuu .
saya jugak ta hot mcm pompuan laen.
saya ni pompuan brtudung yang ta ade ape2 special pon.dah,saya taktau laa.kalau saya nanges pon,bukan awk dgr pon.
bukan awk heran pon kan,sbb gf awk tu lg brmakna dr saya.

:kalau ada jodoh ada lah,kalau ta ada saya akan lepaskan awk pergi.

12:46AM
AT HOME
1JUNE2010
SYEERA EYLIA:(

No comments:

Post a Comment