Nur Syaheerah Eylia
92's
" terkadang cinta itu dekat "
Malaysia

31 May 2010

for you i called MY DEAR :)

saya hanya sayangkan awk smpi bila-bila,percaya lah,saya tak akan pernah berubah hati.
saya akan selalu ade dekat dgn awk.
mengenali awak adalah perkara yang paling menggembirakan saya.
saya tawu awak bersungguh-sungguh mahu mengenali saya,saya hargai semua tu awak.
awak terlalu baik untuk saya.awak layan je karenah saya tiap malam walaupon awak kata awak pening and ngntok,saya suruh awak tidur.
awak kata takpe and nak temankan saya.ouh.awak baek sgt laa.tp saya selalu cakap awak jahat.kesian awak.saya asyik cakap yang saya je yang baik and awak je yang jahat.
sry ye.sebenarnya saya lah yang jahat and awak lah yang baik bg saya sebenarnya sayang.
awk jugak sanggup wat berhabes buat super saver ngn saya,awak jugak sanggup wat SOS top up semata-mata nak msej saya hri tu.
saya kata tak pyh wat,tp awk nak jugak .
awak tak jemu layan saya.awak cakap saya ni manja syg ?syg marah awk sbb ckp mcmtu,tp saya degil jugak nak mara.sorry awk.
lagi satu,time saya dah masok kolej nnty saya tak akan lupakan awk lah sayang,knp awak ckp mcm tu td ?saya tak pernah terfikir pon nak buat mcm tu ngn awak.saya akan selalu ingt awak.
percaya kan lah saya yea ?
awak jugak tak pernah bosan dengan saya.
awak jugak cakap awak ta kan pernah bosan jugak ngn saya .
kan syg ?hehe,terima kasih.
tiap kali awak super saver ngn saya,saya hepi dapat gelak2 ngn awak .time super saver sejam tu ta ckup lahh.rse cm nak borak smpai pagi.
mcm mse besday you yg u dpt kol free tuww.
ouh,best sgt,borak dr pkul 12 mlm until kul 3 stgh pg .then pastu sama2 dah ngntok dahh,kan?hehe.
awak kata awak nak dtg KL.uwah,kalau lah awk dtg KL,saya lah org pertama yg paling gembira awak tau.awak kata nak belanja saya aiskrim kan ?belanja saya oke syg ?hehe.
saya hepi sgt,saya rase hidup saya bhagia bila bersama dgn awak.alngkah gembiranyer jika awk sentiasa dan setiap saat bersama saya.
awak akan selalu ada dalam hidup saya sayang:)

FROM ME..
syeera eylia
1.16 pg
31 mei2010
TO:
muhammad shafiq
.iloveyou.

No comments:

Post a Comment