Nur Syaheerah Eylia
92's
" terkadang cinta itu dekat "
Malaysia

24 May 2010

pengalaman bekerja,haha:DDDD

pizza hut ?huaaa.haha.situ lah tmpat syeera keje dulu.seriously best gile kje kat situ.first start kje,1 mac 2010 .tym first masok ade la sorg pkerja pizza ni ha,die sombong sgttt !geram btol.haha.name die farhan @paan,haha,tp lame2 die oke,then kitorang rapat tym kje.mule2 takot lahh,mcm mane nak amek order lah,nak buzzing table laa,nak lyn customer lahh.aduh,cuak gile.

kat pizza hut,dapat ramai kwn bru,jez,paan,bubu,AJ,weni,arif,shah,hanim,rusdi,
sharol,kamrul,alam,ibu,miss hazar,abg zul.MMG BEST LAHH !tiap hari berdepan ngn org,and kitorg wajib SENYUM !HAHA.then bile tym,CMS,semua kelam kabut nak senyum,CMS uh ade org misteri yg dtg nak cek prestasi kerja,huaaa.tym tu sume org takot lahh .haha.
kalau time msok kitchen plak,tak hbes2 curik mknan je,udang tempura lahh,piza lah,breadstick lahh.haha.tu semua ats kerjasama kamrul and alam.hahaha.kamrul and alam tu suke dera org,tak hbes2 menjerit jee,MAKCEKKKK NIII ! hahaha..then kalau duduk bar ngn ibu,asyik nak minum pepsi jea,huahua,pastuh lap pinggan yg brjuta,huaaaaaaa:(
tapi kan,kalau tym closing pling best,closing kul 10-10stgh cmtu,then tym tu ape lagi,banjir kan dapur lahh,hahah.best siot maen air,haha
ouhh,penah sekali kne transfer kat pizza hut the mall for 1 dayy,ahh mcm org gile,ramai gilee org.nak je menjerit kuat2.sorg mintak sup,sorg mintak sos,sorg mintak cheese.aku lepok sorg2 kang bru tau,haha.
then,akhir bulan mac syeera and jezz brhnti kje.kitorg brhnti sbb trlalu bnci ngn si fucker tuhh !
die tuhh mmg ta bla laaa.ingt hot sgt ke?blaa laa.kau jage je la mate kau elok2,huh:))

:kje pizza hut mmg best,seriously best:)

No comments:

Post a Comment