Nur Syaheerah Eylia
92's
" terkadang cinta itu dekat "
Malaysia

21 May 2010

where are you school ,friends,teachers ! :(



huaaa,hari ni tibe2 je rindu kat sekolah.dah 5 bulan tgllkan sekolah rsen mcm baru lg,omg,frens,class,teachers ,damn miss all that.boley ke dpt balik suasana kelas mcm dulu ?syeera mahukan sekolah semula..dekat sekolah mcm2 benda kitorg buat.belajar,borak,gosip-gosip.menyanyi lah ape lah.haha.now,semua tuh dah xde,semua dah buat hal masing-masing.study jauh2.mcm mane nak jumpe korg lagi (5 proaktif 2009),walaupon korg study jauh2 korg tetap dekat kat hati syeera okie ! :(

korangg terbaekk:
siti sarah
fatin atiqah
liasukmaliza
shazalikha
wan zahrah
nurul amira
aisyah
salleh
hafizi
qama
syawal
semua 5 proaktif !
syg korgg !

No comments:

Post a Comment