Nur Syaheerah Eylia
92's
" terkadang cinta itu dekat "
Malaysia

15 June 2010

15 june 2010

my life:AHHHH.hari ni,pagi2 buta dah bangon then pegy GOMBAK MEDICAL CENTRE.nak wat check up cz nak msok kolej,hishh.mlm smlm syeera tido dlm gelisah jeaa.mane tau tibe2 check up ade pnyakit ke ape.hurhh,then da smpai kat klinik uh,lagi laa na gugur jantung rsenyer,uihh.gilee,ta pernah rse takot mcm ni wokk !pastu nasriq si golek uh ley plak gurau kat fon,adoi.lg la gelabah,jahat btol mamat tu.haha.syeera gelak smbil muke gelabah,haha(bayangkan lah sendiri mcm mne ye).haha.seriously takot.pas uh kat sane ade jugak 2 3 org yang budak nak wat check up gakk..tp kira cm rmi org gak ahh.pas uh time nak xray uhh.lagi laaa syeera takot,da la duk dlm blik xray tu sorg2 ,yallah rse cm nak mnjerit jeeeee ! hurh..pastu da lme2 tu okee laa.cek berat then cek tggi,then cek mate plakk RABUN.adoi,tasuke btol nak pki spek,hisshh


amer:todayy moody ngn die sbb tgk sumthing yang menyakitkan hati,hisshh,i taktau lahh you nak pmaenkan perasaan i or ape.if u ckp ngn diri you nak pmaenkan i,lupakan lahh amer.i tau ta cntik mcm gurl lain and tak hot mcm gurl kat mys you tuu,i jugak bukan scandal youu.contoh:ENA.yang pnah wat i sakit hati dulu tu..but bile you msej i td,i rse mcm u btol2 sygkan i,tp ape bnda yang i tgk tu ?i pening laa.give me time please.btw,sorry.kita ta jd date besok,im not in mood with you.kita tunda jea.lgpon da jnji nak kua 26 jun kan.so,tgk lahh.tu pon kalau umor pnjg and kita still brsama.only God knows.btw,you fikir lah ye kita dah same2 nak msuk 4 bulan dahh.so ingt lahh and fikir lah awk sayang saya ke takk,hurmm.byebye.tc :(

currently mood:sbr syeera.sume org sygkan awk:)

No comments:

Post a Comment