Nur Syaheerah Eylia
92's
" terkadang cinta itu dekat "
Malaysia

24 June 2010

w205 pink sony ericsson

W205 beli pada 1 mei 2010
dgn harga:haha,tayah tau.
rosak time:kul 12tghmlm.HAHA
time tu tgh text nasriq.then tibe2 ta boleyy nak nak on.haihh.
erggghhh,mcm mane la fon ksygn syeera ni boley problem ? wahai handphone ku yang disayangi.aku tiap hari jage kau,tiap hari lap,tiap hari isikan perut kau dgn topap.tp knp kau rosak?kau tau takk,aku ta ley tido pkkan kau.haihh,baru beli ta smpi 5 bulan.da la beli ngn duit gaji+ duit papa+duit ibu.aduhh,aku syg kau tau takkk.ta ckup lg ke ape yang aku bg kau?ta sempurna ke aku untuk jaga kau ?tolong laaa.jgn laa kau rosak.susah syeera nak mesej ngn ibu,papa,kawan,pakwe,makwe,hahaha.
kau ta sedih ke bile tgk aku sedih mcm ni?tiap hari aku tdo ngn kau tau takk.org laen takde makna dpt tido ngn aku,kau senang2 je tido ngn aku,tp kau ta penah phm prsaan aku kan.HAHA.
haihh,tolong la,kau sehat la sblom aku g kolej ni.tolong la tolong laaa..aku merayu and memohon ngn kau wahai intan payung !


p/s:nak baiki boley kot,warranty still ade.muhammad shafiq and nurafiqah jazlin ckp warranty biase 3 bulan.wuuu:DDD

24 june 2010
04:07 pagi
kat umah
mood:mengantuk+sedih

No comments:

Post a Comment