Nur Syaheerah Eylia
92's
" terkadang cinta itu dekat "
Malaysia

4 July 2010

last collage preparation :)

TODAY,4 july 2010.dr pagy bwk ke ptg.berjalan jeee.haishh.
1stly,pegy jalan mju junction.pastu pergy jln TAR crik brg2 nak pi kolej,urghh.ramai gilee org,ade jugakk org tu yang same cm syeera nak crik brg pi kolej,mcm2 lahh,baldi lahh,gayung lahh,bantal lah,cadar ,aduh,pening kepala,mcm nak pindah umahh,HAHA.

and then crik ksut ta jumpe2(syeera bnyk cekadakss)hahaha.
payah laa,nak kasut wane gelap jee.mane padan ouhh,.pkai bju krung then kasut itam,aiyokkk !pastu,tak ckup shopping kat jalan TAR,shopping kat alpha angle plak.aduh,ta beli hapak pon,just cuci mata.HAHA.

urghh,kakikunakpatah neyyy,penat gileee.brjalan shopping sakan.
rimas ngn org ramai !
ahh,smpai sni jelahh tulis,ta larat dahh,nak off neyy,tatatatata:DD


P/S:LAGI SATU HARI NAK PEGY KOLEJ,NEW LIFE BABE !

4 july2010
at home
mood:damn tired

No comments:

Post a Comment