Nur Syaheerah Eylia
92's
" terkadang cinta itu dekat "
Malaysia

17 July 2010

new life :)

heyy,lame x blogging ouhh.
seriously,mmg busy since dah msok kolej neyy.
but kehidupan baru neyy mmg best sgt.
walaupon agak penat,but best laa.dpt bljr bnda2 baru.
berdikari yang penting uhh.
kat kolej sume bnda kne wat sndri.
pegy mkan beli sndri.
tiap hari rase kehilangan family,but trpaksa cz syeera nak stdy en.
kat kolej gak sume bnda kne punctual.
first msok kolej rse laen mcm je.tp dah ade roomate yang best,da okay daa.
roomate ayda and puteri,korg mmg best laaa.loveyouuuu la korg !
tiap mse kite gelak same2.
dinner,lunch,breakfast sume same2.haha.
then kelas pulak same ngn fadd.yeayy.happy jugakk,sbb dah knal fadd ,then dpt same kelas,best yanggg..sian fadd,mule2 die ingt kitorg ta same kelas,then last2 ade gak name syeera kat kelas tu,finally ktorg same kelas..wuu.
kat kolej gakk,syeera ngn fadd makin rapat drpd before.happiness ouh.
tiap mase ktorg text walaupon dah jumpe kat kelas hari2,haha.
and 1 more,kat kwsn beranang tu tade la kmpung sgt,beranang dah best,maju.haha.
jom laa jalan tesco.HAHA.
LASTLY,new life kat KPM susa nak dpt and best sgt kat sni.

p/s:nak nyanyi lagu demi matahari !:DDD

No comments:

Post a Comment