Nur Syaheerah Eylia
92's
" terkadang cinta itu dekat "
Malaysia

18 September 2010

assignment OH assignment .HAIHHH =.=

FIRST TIME,la pulak kan ade istilah assignment dalam hidup.aihh,acctually tension jugak laa dgr ayat tu.err.ASSIGNMENT FINANCIAL ACCOUNT pulak tu kan.mmg hancur la otak tok berayaaa.aihh,brsbr je laaa.

then boleyy pulak buat assignment kat KLCC ngn ayda and KAKAK farah,then org ushaa jee,'RJIN BUDAK BERTIGA NII BUAT ASSIGNMENT KAT KLCC 'hhahaha..

ade pulakk abg kat foodcourt tuu ngn kwn2 dia ckp 'buat ape tu dik ?buat kje sekolah ke ?''
auwww,muke kitorg nmpk mcm budak sekolah ke cik abee ?huahua..

fuhh,lame la jugak kitorg 'MENAHAN DIRI'drpd pegy shopping semata mata nak buat assignment tuu..haha.
lepas habes tuu,strght pegy melntakkk,sume dah kebulur gileeee kot,HAHAHA.


:trial balance dah okay ke belum ni ?=.=


No comments:

Post a Comment