Nur Syaheerah Eylia
92's
" terkadang cinta itu dekat "
Malaysia

29 November 2010

COME COME :)

SURVEY YANG DI TAG OLEH CIK SHIDAH kita ni :)

1. what you doing rite now?

-menghadap facebook ,since pagi :)

2. footballer mane paling best? club?

ta minat

3. another site yang kamu joined?

means ?err.social


4. kalau ada orang terlanggar kamu secara berlagak time kat pasar malam kamu cakap ape?

alaaa.jalan lah elok2 ,aduhai !


5. kamu suka kaler ape?

pink pink pink pink


6. type of mobile phone yang kamu guna sekarang?

sony ericcson W205 (murah saje )


7. kamu seorang blogger sejak?

tahun 2010 on mei,baru lagi ,teach me if don't know yeah :)


8. kamu better pakai flip flop ke sneakers kalau gi jenjalan?

kasut ballet ,AHAHA


9. 5 benda yang buat kamu geli sangat sangat

katak
katak
katak
katak
and always be KATAK !

10. what kind of person do you think the person who tagged you is?

nice person,tak gitu shidah ?hee :D


11. kalau kamu dapat secret admires's letter or sms kamu buat apa?


carik sape orang tu until dapat ,cz saya suke berkawan !.haha


12. soalan cepumas. suka lelaki/perempuan macam mane?

lelaki kelakar ,tak kedekut ,beriman ,hormat saya as perempuan :)

13. biasanya sebelum tido kamu buat apa?

menyanyi :))


14. musim cuti bangun pukul berapa?

uik,perlu saya jawabkah wahai shidah ?errr =.=


15. mane lagi bliss, dicintai ke mencintai?

both sayang !


16. kebelakangan ini apa yang buat kamu sakit jiwa sangat?

kebelakangan ni ni bnyk sgt tgk org pos kat wall fb dorg pasal CIK SHIDA YG SUKA MIMING TU !
ahhhh ! rimas tgk cikgu shida tu !


17. saya suka pada?

kejujuran ,kesetiaan :)


18. do you have been fooled by april fool?

tahun tak de pulak ,sebab no more school,slalu kne kat sekolah.


19. perasaan kamu sekarang?

happy happy happy happy happy :)


20. orang yang mahu anda tag kan.

blank :)