Nur Syaheerah Eylia
92's
" terkadang cinta itu dekat "
Malaysia

8 December 2010

cuti OH cuti !

8 dec 2010,post tittle tu mesti korg ckp ape kan .
actually syeera nak cerita pasal cuti sem ni .
since balik hari tu until now ,everyday feel bored ,apesal hah ?
yah , i know dalam islam takde istilah bosan .but every seconds,every minutes ,every hour .bored .
nak keluar pegy movie ?okay ! 2 kali cancel ,**HAHA dunno why .
then ,bila dah cuti ni rase rindu kat semua budak budak KPM tu ,especially roomate 309 tuh !
huaa .last weekends makan nasik kerabu ,teringat kat aida ,cz aida lah yg syeera makan nasik kerabu tuh ! then last weekends jugak ,tengok video pupui kat handphone yg dirakam before balik cuti sem haritu ,arghh ! rinduuu kau lah pupui !
and last week ke last 2 week cmtu ,saya menangis sebab bergaduh sikit dgn kakak farah .sebenarnya takde ape ape yg nak digaduhkan pon,but entah kenapa malam tu syera rase mcm sedih + rindu kat kakak farah ,aida,and pupui ,cz everytime kat KPM kitorg mkan same same ,gelak same same,bahan same same ,then borak same same ,and study same same .
mane lah tak rindu kan ?and automatically ,airmata saya jatuh menitik nitik ,auh !
tidakkk ! sorry korangg ,today i admit that i really miss you all .and thats the reason i am crying :'(
hah ,memang bnyk lah kan jadi bila dah cuti sem ni kan .

said:i miss all of youu :'(