Nur Syaheerah Eylia
92's
" terkadang cinta itu dekat "
Malaysia

6 December 2010

hah !

erm,pasal this guy ?yah,jujur nih ! dia ni gila gila ,sometimes caring jugak .first time maen comment ngn dia kat mys mcm dah 10 tahun kenal .dulu ,dia ni lah yg everyday buat i gelak everytime we text ,everytime we super saver .but now dia dah busy ngn LIFE diaa .BUT now kitorg dah x gila gila and happy mcm dulu lagyy .yes ! no wonder you changed a lot .hah ! bytheway you dgn dia sweet sangat :')

should i say goodbye to you **NASRIQ IKWAN ?if yes ,i can do it because you dah x macam i knal dulu .kalau text you ,mybe i habes 6 sem kat kpm baru u reply agaknya .kalau text dah mcm tu,ni pulak super saver kan ,lagi lah dah tak ade.OKAY.stop till here ,and i don't know what will happen with our friendship.

for you :BYE BUDAK SOMBONG
!