Nur Syaheerah Eylia
92's
" terkadang cinta itu dekat "
Malaysia

20 December 2010

haters make famous ..


OUH OUH ! HATERS !
tu biase lah kan dalam hidup .
and kalau dah haters ramai lahh lah stalkers yg duk sebok merayau kat blog aku ni .
kejap kejap special untuk kau ! BODOH LAH KAU ,SEBOK ADE KAT BLOG AKU BUAT APEE !

antara haters yg aku knal ialah A bla blabla ,once again A bla bla bla ,and once again A bla bla bla .
YAH ! haters aku semua huruf A ,and aku tahu korg selalu stalk blog aku ni .

takpelah ,teruskan stalk blog aku ni eh .ramai sikit org view blog aku ni ,HAHA,thank you haters .muahhh :*


said :ouh ,haters ! iloveyou .