Nur Syaheerah Eylia
92's
" terkadang cinta itu dekat "
Malaysia

8 December 2010

insomnia + menggila !


7Dec2010,erghh .kenapa lahh tak boleh boleh lagi nak tido hah ?nak kata minum KOPI ,tak pulak .
then dlm pkul 12.oo mcm tu jazleen call .Yah ,i remember your birthday sayang !happy birthday ,damn happy dpt borak lame gile ngn you ,then dgn kwn kwn you yg meriah kat belakang tu ! OH my girl ,hopee u will happy with ur new life there okay ?then ape lagi gosip gosip till tak sedar dah nka dkt pkul 1 cmtu .

and anwar ta reply my text (why you ?),bia lah ,mybe dia dah tido :(
then ,online punye online tengok si ikhwan pishangg tu online jugak .
dia tak keje siangnya tu ,then bgun bgun tido ,dia pon bosan !HAHA kesian pishang !
super saver til pkul bape tah ,tak ingt.macam macam kejadah kitorg merepek,makin tgh mlm ,makin dah merepek ! *HAHA.
super saver tamat,continue edit ,edit ,edit edit blog ,pastu ikhwan kata nak online kejap .
once again .menggila balik ngn dia kat ym,nak maen game kat ym tk boley (entah kenapa tah!)
lastly ,maen lukis lukis yg famous kat ym tuh !HAHA.

20 minit kemudian :
ikhwan : you i dah ngntok lah .
me :ouh ,sokay ,you pegy tido okay ,kesian you teman i till ngntok .
ikhwan:sokay ,btol ni dear ?
me:yah ,sokay .u tido dulu keyh .nytee .sweetdreams .
ikhwan:okay nyte ,mmmuuuuaaaahhhhhh.
me: okay you ,bace doa before tido,mmmuuuaaaaaahhhhh.
ikhwan :you tido jugak okay ,pegy basuh muka basuh kaki ,baring .
me:okay youu ,nyte =)
ikhwan:nyte =)

then he call back :
ikhwan: you tido ke tak ?
me: iyup,nak tido lah ni ,dah tutup laptop dah ,okay,you gi lah tido .letih teman i ken,g je la tido .
ikhwan:ade conversation yg tak boley view ,HAHAAHA.
me: ni pon x boley view,HAHAHA
NYTE NYTE :)

ok now time pkul 4 sumthingg.mata still tak boleh tutup ,laptop dah lame off dah ,aiyok.
dgr radio till pkul 6,pkul 6 baru lah mengantok ! hish ,first time lah ken lambat mengantok ERGHH !

:bytheway thank you ikhwan teman i then layan jee menggila ngn you tgh malam pishang !

and then bgun pkul 10.30 pagi ,kemas kemas bilik bg cntekk sikit ! perghh ,cun sikit !
tapi LETIH tu kan ,GOD !sokay ,asal bilik dah okay sikit,*HEE
smpi sini je lah ,byebye =)

said :keletihan yg TERAMAT !