Nur Syaheerah Eylia
92's
" terkadang cinta itu dekat "
Malaysia

1 February 2011

pening PLUSPLUS

sorry lah cz dah lme cm tanak update blog .ni semua pasal DIA lah ,haihh.
takde idea lah nk update pasal ape .cz skrg ni bnyk sgt bnda jadi ,i hate all this .
plusplus this week (31 januari-3 feb) ade test ,so cm jarang la nk meng'online'kan diri ,cz rse cm everything dekat internet dah bosan ,contoh trbsar .facebook dah boringg,now kalau online pon bukak web FRENZY.FM jee ,korg join la sni ,best ,hee **promote.
bytheway ,test ?urm not bad laa soalan ,stakat ni bolay je jwb ,tapi tatau laa kalau takde rezeki nk dpt marks tggi ,hukhuk.
and today selasa ,esok nak balik for CNY ,hehe,yeayy.cuti lameee,enjoy kjap eh eh !
tetiba rindu kat familyy :(
PLUSPLUS mlm tdi sai kacak ade problem ,serious rse brsalah tak teman dia ,im sorry okay .bytheway kim slm kt ur GF okay .have fun .sy and syah mintak maaf okay fiq .serious sorry :(

mood :baliikkkkkkk !