Nur Syaheerah Eylia
92's
" terkadang cinta itu dekat "
Malaysia

18 October 2013

latihan industri di Suruhanjaya Pengangkutan Awam Darat.

Okay. Assalamualaikum semua. harini syeera nak share dengan korang pengalaman syeera menjalani latihan industri di SPAD, KL SENTRAL.
And first of all, Alhamdulillah i've complete all subjects for my diploma. and i've been complete my practical session. From 1 july 2013 until 20 sept 2013.
Sepanjang menjalani latihan industri macam macam benda yang syeera dapat. And of course terima kasih pada semua warga SPAD yang banyak membantu syeera ketika syeera menjalani latihan industri. Hari pertama masuk, sangat malu dengan orang sekeliling. sampaikan tak bergerak dari tempat duduk, sampapikan nak pergi toilet pun malu. haha ! Then lets continue with my department. kat sane syeera duduk kat bahagian admin. Here's all kind of picture while im there ! :)












No comments:

Post a Comment