Nur Syaheerah Eylia
92's
" terkadang cinta itu dekat "
Malaysia

1 January 2014

FREZO FM




Maybe ada yang tanya apa tu Frezo Fm and maybe ade jugak yang dah tahu kan. Frezo FM sebuah radio online tempat hari hari syeera melepak. Kadang kadang pernah lah seharian lepak sane layang user user lain kat sane. Kat sini if ada dj korang boleh rekues lagu yang korang minat. Actually kewujudan Frezo FM ni ialah bila warga Frenzyfm dah kehilanan tempat melepak. Since Frenzy pun dah takde sekarang. And sekarang FrezoFM lah tempat kitaorang melepak bersama. Actually dah lame dah syeera join sini since frezo ni baru bukak 19 Februari 2013. Since tu syeera join sini untill sekarang. Bila lepak sini benda yang sedih pun leh hilang bila dh tengok user lain yang macam macam karenah. And sekejap je rase Frezo dah nak masuk tahun yang kedua bulan Feb 2014 nanti. Rasa macam baru je lagi 
Kat sini syeera ditemani kameya, cha, nina, kak hani, oyo, ryu, olee. bemi, farah, alang, boyz, zuen, bam qat, luffy and ramai lagi user user kat Frezo. 
Happy to have them in my life. Thank you uolls.
Love you all !

nick syeera di Frezo : Whiterabbit.

So ape tunggu lagi meh ramai ramain join kami di FrezoFM. Lebih Gempak Dari Biasa.



No comments:

Post a Comment