Nur Syaheerah Eylia
92's
" terkadang cinta itu dekat "
Malaysia

21 February 2014

21 Februari 2013 - 21 Februari 2014

credit : SonicFrezo

Kisah FrezoFM dan Whiterabbit

21 FEBRUARI 2013


First of all, Alhamdulillah dah genap setahun di FrezoFM, radio online yang pastinya
Lebih Gempak Dari Biasa.

Bila semua warga frenzyfm semua kehilangan tempat lepak dan tempat mereka menghilangkan rasa bosan, wujud lah radio online baru. At first , terkejut bila chacha pm ajak join radio online baru ni. Because since frenzy dah takde, dah takde lagi tempat budak budak frenzy berkumpul. Bila wujud nya frezo radio online baru, ramai lah budak frenzy yang berkumpul kat sne. Sangat happy. and 21 februari first time lah syeera chat kt frezo ni. dapat lah dgr bali suara suara dj time kt fz dulu.

Happy tak terterkata. Thanks kepada founder chacha cz dah invite syeera join frezofm and then dah bagi tanggungjawab as moderator kat Frezofm. And syeera doakan Frezofm akan lebih berjaya lagi. Insyallah. And kepada semua pendengar FrezoFM teruskan lah menyokong FrezoFM. Teruskan chatting dan teruskan rekues lagu di FrezoFM . keep supporting bebeh ! 

And pada semua crew Frezo, YOU GUYS ROCK ! YOU GUYS THE BEST ! keep up the good job.

HAPPY 1 YEAR ANNIVERSARRY WHITERABBIT DI FREZOFM 



No comments:

Post a Comment