Nur Syaheerah Eylia
92's
" terkadang cinta itu dekat "
Malaysia

3 February 2014

- Blog header - First try - PhotoshoCS4 -

- blog ryu -

- blog oyo -

- blog diri sendiri -

- blog bemi -

Okay memang tak berapa nak lawa tapi bersyukur sebab dah reti buat header transparent untuk diri sendiri dan kawan kawan. Nak buat yang dasyat dasyat belum reti lagi. Ni jelah yang mampu buat , buat masa sekarang ni. Actually agak complicated lah nak buat header transparent ni. Tambah tambah lagi part nak crop gambar. Syeera belum reti lagi. setakat ni mampu guna freebies jea. Ni je lah header yang mampu syeera mampu buat untuk kawan kawan. hikhik. Lepasni nak belajar buat doodle pulak. At least boleh buat freebies pulak kan nanti. hehe. Ok bye. 
Thanks for coming