Nur Syaheerah Eylia
92's
" terkadang cinta itu dekat "
Malaysia

21 December 2014

KURSUS KAHWIN -DISEMBER 2014

Alhamdulillah. selesai sudah 2 hari kursus kahwin kami. Actually kami pergi ber- enam. Nampak happening je en pergi ber-enam. Sememangnya seronok berkursus kahwin ni. Takda istilah 'awal lagi'. or 'terlalu muda' sebab kursus ni basic kehidupan kita dalam berpasangan. Sijil kursus perkahwinan ni jugak valid sehingga bila bila. Tajuk tajuk juga sesuai untuk peringkat umur yang dah baligh berumur 15 tahun. Cz time syeera pergi ada yang berumur 16. Bagi saya umur bukan penyebab kata malu nak pergi. Tempat syeera pergi ni lokasi di Danau Kota. Details tempat kursus kahwin tu:

Nama tempat kursus: Kursuskahwin.net
Tempat: Foodcourt Tingkat 1 Danau Kota, Setapak.
Tempoh: 1 hari setengah
Sijil akan dapat 3 hari selepas kursu untuk pemprosesan.
Sijil kursus kahwin diiktiraf daripada JAKIM dan JAWI.
Bayaran: RM80/ seorang 

Bagi syeera, RM 80 tu berbaloi dengan apa ilmu yg syeera dapat sepanjang 1 hari setengah. Penceramah pun tak membosankan. Best ! Sporting! 

Syeera syorkan pada siapa yang tengah cari tempat untuk buat kursus kahwin, boleh la check website KURSUSKAHWIN.NET.Semua info ada kat sana. Ramai artis yang berkursus disana jugak tau. haa.  haa tu jelah nak cerita. Okbai.